Prezentare

Alucobond-ul este un material de o înalta calitate, ajuns la o perfectiune tehnica si estetica, relativ nou, dar din ce în ce mai mult folosit în domeniul constructiilor industriale si civile la placare alucobond.

Este un material diferit de cele traditionale, care se poate modela cu o foarte mare usurinta, raspunzând cu o extraordinara versatilitate dorintelor exprimate de arhitecti tranformâdu-le în realitate fantezia si libertatea creative prin montare bond sau alucobond.

Forma si functionalitatea alucobondului, etalbond, reynobond sunt integrate într-o armonie perfecta, prezentate sub forma de panouri compozite formate din 2 foi de tabla din aluminiu cu o compozitie speciala ce-i ofera elasticitate cu un nucleu termoizolant putandu-se executa montaj alucobond de o calitate superioara.

Pe langa proprietatile extraordinare ca: planeitate, flexibilitate, rezistenta la foc, greutate redusa va ofera si culoarea preferata.

O modalitate practica, din ce in ce mai prezenta in mediul urban, o reprezinta definirea „personalitatii moderne” a unei cladiri noi sau renovate, prin fatade ample, placate cu materiale composite exemplu (montaj alucobond, reynobond, etalbond )

 

Exista diverse variante de realizarea a unei fatade ventilate, dar din considerente functionale si mai ales estetice, compania promoveaza placari fatade compozit de tip bond.

Comments are closed.