Prezentare

Societatea noastra este o firma de constructii specializata pe:

  • Executare hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii hale industriale si alte tipuri de hidroizolatii.
  • Membrana bituminoasa folosită în lucrările de hidroizolatii este fabricată cu armatură de poliester finisată la partea superioară cu nisip sau ardezie. Se poate aplica pe variate tipuri de acoperisuri, indiferent daca sunt izolate sau nu.
  • Polistiren expandat si ignifugat – folosit pentru termoizolatii la peretii exteriori, terase necirculabile, acoperisuri cu sarpanta din lemn, plafoane suspendate sub acoperisuri sau sub plansee dispuse peste spatii reci.

Suntem specializati pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri.

In proiectele de montare acoperisuri cu tigla metalica sau renovari acoperisuri ne implicam in procesele timpurii de alegere a materialelor, de design si alte aspecte. Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de indentificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta. Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica.
Executam montaj tigla metalica cu aspect estetic rustic sau modern superb. Super-rezistente, produse din metal obtinut prin procese tehnologice avansate, proiectele noastre de montaj tigla metalica ofera casei tale un finisaj superior. Mai jos va vom enumera motivele pentru care sa alegeti societarea noastra atunci cand aveti nevoie de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri:
• Daca alegeti oferta de montare tigla metalica, acoperisul dumneavoastra nu va avea nevoie de reparatii toata viata dumneavoastra, ba chiar si inca 50 de ani dupa;
Montare tigla metalica cu calitati tehnice superioare fata de tigla traditional, la preturi asemanatoare.
• Echipa noastra de specialisti efectueaza montare tigla metalica astfel incat acoperisul dumneavoastra va fi total ignufug.
• Materialele folosite la montaj tigla metalica protejeaza mediul fiind reciclabile.
• Va putem garanta ca la fiecare proiect de montaj tigla metalica imbinarile sunt perfecte astfel incat acoperisul dumneavoastra va rezista si celui mai puternic vant
Montajul de acoperisuri este procesul prin care este adaugat un acoperis la o cladire sau la o structura. Acesta difera fata de procesul de renovari acoperisuri pentru ca procesul de montaj acoperisuri se refera in general la o cladire noua, tutusi, cele doua sunt vazute ca sinonime. Puteti apela la serviciul de montaj acoperisuri noi atunci cand aveti deja un acoperis pentru ca cel nou sa fie instalat peste dar acest lucru implica schimbarea tamplariei, materialelor de exterior si de izolatie. Fie ca optati catre montaj tigla, sau alte materiale pentru casa dumneavoastra, noi va asiguram un montaj acoperisuri executat profesional.
Societatea noastra este disponibila pentru lucrari de renovari acoperisuri in toata tara. De asemenea, serviciile noastre includ inspectii, mentenanta si orice alt serviciu legat de montaj acoperisuri, atat pentru clienti rezidentiali sau comerciali. Intelegem ca procesul de renovari acoperisuri este o investitie majora, dar noi va punem la dispozitie toate serviciile in materie de acoperisuri la preturi pe care sa vi le puteti permite.

Comments are closed.