Prezentare

Amenajari interioare si exterioare

Venim in intampinarea dumneavoastra impreuna cu partenerii nostrii, in scopul de a va ajuta sa aveti casa mult visata, cu cat mai putine eforturi. Una din echipele noastre de profesionisti va sta la dispozitie de la inceputul lucrarii pana la finalizarea acesteia.

Noi ne ocupam de tot!!!!
Pentru ca dumneavoastra sa nu va pierdeti timpul va oferim o gama variata de servicii cum ar fi: zugraveli manuale si airless, tencuieli mecanizate, sape mecanizate, montare gresie faianta, montaj rigips, montaj linoleum, montaj mocheta, zidarii.

Va oferim amenajari interioare si exterioare cu deplasare, pe intreg teritoriul tari la cel mai bun raport calitate pret.


Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza. Societatea noastra are ca domenii de activitate: constructiile civile, amenajarile interioare (zugraveli, tencuieli, placari gresie, montare faianta, montare izolatii polistiren, montare rigips, montare parchet laminat); amenajarile exterioare (montare termosistem din polistiren expandat, tencuieli decorative, tinci, vopsitori lavabile etc),
Va asteptam cu cea mai mare placere sa deveniti clientul nostru, deoarece firma noastra doreste sa va ajute acolo unde stiu ei mai bine. Experienta noastra in domeniile mai sus mentionate, precum si clientii satisfacuti de serviciile prestate de firma noastra, reprezinta cel mai bun rezultat posibil.

Comments are closed.