Prezentare

– Sc. GENERAL CONSTRUCT ALPIN este o firma cu sediul in Bucuresti cu posibilitatea de deplasare pe intreg teritoriul tari si in afara lui pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai.
-Dupa executarea mai multor lucrari in constructii executate cu success , am devenit o firma specializata in executarea lucrarilor care presupun lucru la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.
– Echipa este formata din alpinisti utilitari calificati in meseria de alpinisti utilitari cu o vasta experienta in domeniul constructiilor
– Echipamentele folosite sunt furnizate de producatori autorizati cu certificate de conformitate fiind de o calitate foarte buna. Tehnologia folosita pentru lucrarile la inaltime si in constructii este de ultima generatie dand un randament deosebit (folosindu-se pompe Wagner electrice, puternice) peste 2000 mp/ zi si alte scule profesionale.
-Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.
– Calitatea lucrarilor realizate si experienta firmei s-a materializat prin cresterea numarului de clienti ( vezi pagina lucrari executate ) si a unor noi servicii oferite la cererea clientilor atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru a acoperi o gama cat mai mare de service si o buna calitate a lor.
-Securitatea lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor este foarte buna datorita faptului ca se respecta protectia muncii si se lucreaza in doua corzi , neinregistrandu-se de la infintarea firmei nici un incident. Firma noastra va ofera consultanta gratuita si garantie contractuala pentru lucrarile preluate complet.
-FIRMA GENERAL CONSTRUCT ALPIN VA ASIGURA DE PROFESIONALISM DIN PARTEA ANGAJATILOR SI A FIRMEI, EXECUTIE RAPIDA,O COLABORARE BUNA CU EXECUTANTUL SI SERIOZITATE.

Comments are closed.