Alpinism Utilitar

alpinism utilitar , alpinism utilitar montare, alpinism utilitar montaj, alpinism utilitar placare, alpinism utilitar renovare fatade, alpinism utilitar vopsitorie, alpinism utilitar zugraveli, servicii alpinism utilitar

– Sc. GENERAL CONSTRUCT ALPIN

Suntem o firma cu sediul in Bucuresti cu posibilitatea de deplasare pe intreg teritoriul tari si in afara lui pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai.
-Dupa executarea mai multor lucrari in constructii executate cu success , am devenit o firma specializata in executarea lucrarilor care presupun lucru la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.
– Echipa este formata din alpinisti utilitari calificati in meseria de alpinisti utilitari cu o vasta experienta in domeniul constructiilor
– Echipamentele folosite sunt furnizate de producatori autorizati cu certificate de conformitate fiind de o calitate foarte buna. Tehnologia folosita pentru lucrarile la inaltime si in constructii este de ultima generatie dand un randament deosebit (folosindu-se pompe Wagner electrice, puternice) peste 2000 mp/ zi si alte scule profesionale.
-Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.
– Calitatea lucrarilor realizate si experienta firmei s-a materializat prin cresterea numarului de clienti si a unor noi servicii oferite la cererea clientilor atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru a acoperi o gama cat mai mare de service si o buna calitate a lor.
-Securitatea lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor este foarte buna datorita faptului ca se respecta protectia muncii si se lucreaza in doua corzi , neinregistrandu-se de la infintarea firmei nici un incident. Firma noastra va ofera consultanta gratuita si garantie contractuala pentru lucrarile preluate complet.
-FIRMA GENERAL CONSTRUCT ALPIN VA ASIGURA DE PROFESIONALISM DIN PARTEA ANGAJATILOR SI A FIRMEI, EXECUTIE RAPIDA,O COLABORARE BUNA CU EXECUTANTUL SI SERIOZITATE.

Servicii alpinism utilitar

– PLACARI POLISTIREN , MARMURA , GRESIE SAU ALT TIP DE MATERIAL
– TENCUIELI FATADA SI ZIDARIE
– HIDROIZOLATI ROSTURI
– RENOVARI FATADE
– DEMOLARI, DECOPERTARI FATADE
– VOPSITORIE SI ZUGRAVELI FATADE MANUAL SAU CU POMPE AIRLESS
– DECAPARI,DECOPERTARI PRIN SABLARE SI HIDROSABLARE
– MONTARE PILONI , ANTENE SI ORICE TIP DE STRUCTURI METALICE
– MONTAT, DEMONTAT MESURI SI PANOURI PUBLICITARE
– IGIENIZARE CURATARE FATADE
– TAIERI, TOALETARI ARBORI
– DEZAPEZIRE , DECOPERTARE ZAPADA SI TURTURI
– ALTE TIPURI DE LUCRARII LA INALTIME

Avantajele lucrului la inaltime

Corzile sunt instalate si demontate cu rapiditate, intrucat alpinisti utilitari lucreaza in coarda, timpul necesar inceperii lucrarilor si deplasarii intre sectiuni este considerabil mai mic decat cel pentru instalarea, demontarea schelelor si transportul acestora.

Alpinisti utilitari pot executa lucrari in conditii dificile sau in perimetru unde folosirea schelelor ar fi imposibila.

Echipa de alpinisti utilitari isi poate oferi serviciile indiferent de inaltimea obiectivului.

Costurile totale sunt reduse comparative cu solutiile clasice (schele metalice, nacele, etc)

Folosirea corzilor de alpinism utilitar statistic vorbind genereaza mai multa siguranta decat metodele de acces cu schele.

Corzile sunt demontate de pe santier la sfarsitul fiecarei zi de munca Activitatea la sol este neafectata , accesul in coarda permitand frecvent ca terti executanti sa-si continue activitatea
Firma noastra va ofera consultanta gratuita si garantie contractuala pentru lucrarile preluate complet.

Image

Adresa

Bucuresti, Sos. Viilor

Telefon

0722 132 475

0725 657 732

Adresa Email

contact@montare.ro